« TAKAISIN

Laktoositon vispikerma 2 dl

Käytetään vaahdotettuna jälkiruoissa ja leivonnaisten koristeluun sekä sellaisenaan leivonnassa ja ruoanvalmistuksessa (ei kestä keittämistä). Soveltuu kahviin ainoastaan vaahdotettuna. Vaahdotettava kylmänä (alle +8 °C).

  • Ainesosat: kerma, stabilointiaine (karrageeni).
  • Iskukuumennettu.
  • Rasvapitoisuus 36 %.
  • Säilytä kylmässä alle +8 °C:ssa.
  • Säilyy avattuna noin 5 päivää.

Ravintoarvo / 100 g tuotetta: 

Energia 1420 kJ/340 kcal
Rasvaa 36 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja 24 g
Hiilihydraatit 2,9 g
- josta sokereita 2,9 g
Proteiinia 2,1 g
Suolaa 0,1 g*
Laktoosia  0 g
Suolapitoisuus johtuu yksinomaan maidossa luontaisesti esiintyvästä natriumista
* Päivän saantisuosituksesta
   

Maista myös

« TAKAISIN